Jeremiah Ferwerda will be demonstrating at the 2021 Energy Science & Technology Conference

2021 SCHEDULE OF EVENTS

JULY 7, 8, 9, 10, & 11 (Wed, Thur, Fri, Sat, & Sun)

AUTHORITATIVE EXPERTS
POWERFUL PRESENTATIONS
PANEL DISCUSSIONS
WORKSHOP

TO READ THE SPEAKER’S BIOS & DESCRIPTION OF TALK,
GO HERE: 2021 SPEAKERS (TBA)

TICKETS FOR THE CONFERENCE INCLUDE ALL 5 DAYS + MEALS INCLUDED!

JULY 6, TUESDAY

WE’LL BE SETTING UP THE CONFERENCE AND VENDOR ROOMS
STOP BY AND CHECK IN TO GET YOUR BADGES EARLY

JULY 7, WEDNESDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am~10:30am CONFERENCE & VENDOR SETUP BUILDING #1 & #2

7:00am~6:00pm CHECK IN – GET YOUR NAME BADGES @ REGISTRATION TABLE

9:30am~10:50am AARON MURAKAMI – WELCOME, INTRODUCTION, ORIENTATION TO THE CONFERENCE & ANNOUNCEMENTS (20 min)

10:50am~10:25am AARON MURAKAMI – NEW PRODUCT UPDATES & RELEASES (35 min)

10:25am~10:30am BREAK (5 min)

10:30am~12:00pm RUTH OLMSTEAD, PHD – MASTERING ADVANCED PERCEPTION (90 min)

12:00pm~1:30pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN OR PAID LUNCH (90 min)

1:30pm~3:00pm TO BE ANNOUNCED (90 min)

3:00pm~3:15pm BREAK (15 min)

3:15pm~4:45pm RUTH OLMSTEAD, PHD – AUDITORY AND VISUAL NON-INVASIVE BRAIN STIMULATION – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

4:45pm~5:15pm BREAK (30 min)

5:15pm~6:15pm PANEL DISCUSSION #1 – AARON MURAKAMI, RUTH OLMSTEAD PHD, TO BE ANNOUNCED (60 min)

6:00pm~11:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN DINNER (300 min)

JULY 8, THURSDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~11:00am ERIC DOLLARD – FORTESCUE PART 2 – DELTA & WYE ELECTRIC POWER CONFIGURATIONS – (180 min)

11:00am~11:05am BREAK (5 min)

11:05am~11:30am VENDOR SHOWCASE (25 min)

11:30am~1:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN OR PAID LUNCH (90 min)

1:00pm~3:15pm ADRIAN MARSH – ADVANCED MEASUREMENT TECHNIQUES FOR TESLA COILS – DEMONSTRATION INCLUDED (135 min)

3:15pm~3:30pm BREAK (15 min)

3:30pm~5:30pm AARON MURAKAMI & ERIC DOLLARD – COSMIC INDUCTION GENERATOR – DEMONSTRATION INCLUDED (120 min)

5:30pm~11:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN DINNER (300 min)

JULY 9, FRIDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~9:00am GRIFFIN BROCK – TO BE ANNOUNCED – DEMONSTRATION INCLUDED (60 min)

9:00am~9:10am BREAK (10 min)

9:10am~10:40am GRIFFIN BROCK – TO BE ANNOUNCED – DEMONSTRATION INCLUDED (60 min)

10:40am~10:50am BREAK (10 min)

10:50am~12:20pm ARTHUR D. STARK – A MICHELSON-MORLEY REPLICATION WITH FOLLOW UP EXPERIMENTS – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

12:20pm~2:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN OR PAID LUNCH (100 min)

2:00pm~2:45pm KEN ROCHON – TO BE ANNOUNCED – (45 min)

2:45pm~3:00pm BREAK (15 min)

3:00pm~4:30pm MIKE CLARKE, D.C. – RPG PART 3 – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

4:30pm~4:45pm BREAK (15 min)

4:45pm~6:15pm JEREMIAH FERWERDA – TO BE ANNOUNCED – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

6:15pm~6:45pm GROUP CONFERENCE PHOTOS WITH KEN ROCHON (30 min)

6:45pm~11:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN OR PAID DINNER (270 min)

JULY 10, SATURDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~9:30am PETER LINDEMANN – METHODS OF ACHIEVING AN AMBIENT TEMPERATURE HEAT ENGINE(90 min)

9:30am~9:45am BREAK (15 min)

9:45am~11:15am ROGER RICHARD – THE BOURKE HYDROGEN CYCLE – FACT OR FICTION?  – NO RUNNING DEMONSTRATION – BUT WILL SHOWCASE AN OIGINAL BOURKE 30 CUBIC INCH ENGINE THAT WILL BE DISASSEMBLED (90 min)

11:15am~1:30pm NETWORKING/SOCIALIZING/VENDOR ROOM & EAGLES PAID LUNCH OR ON YOUR OWN LUNCH (135 min)

1:30pm~2:30pm NICK KRAAKMAN – THE ROBERT ADAM’S MOTOR (60 min)

2:30pm~245pm BREAK (15 min)

2:45pm~4:15pm JAMES DEMEO PHD – THE WILHELM REICH ORGONE MOTOR AND THE POWER OF THE VACUUM(90 min)

4:15pm~4:30pm BREAK (15 min)

4:30pm~6:30pm SECRET PRESENTER – TO BE ANNOUNCED – DEMONSTRATION INCLUDED??? (120 min)

6:30pm~11:00pm VENDOR ROOM/NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN OR PAID DINNER  (300 min)

JULY 11, SUNDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~9:30am DAVID BOWLING – BEYOND TESLA’S BIFILAR COIL PATENT – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

9:30am~9:45am BREAK (15 min)

9:45am~11:15am RS STAFFORD – BEDINI FERRIS WHEEL FULL DISCLOSURE – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

11:15am~2:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/VENDOR ROOM & EAGLES PAID LUNCH OR ON YOUR OWN LUNCH (105 min)

2:00pm~3:00pm PANEL DISCUSSION #2 – TO BE ANNOUNCED (60 min)

3:00pm~3:15pm BREAK (15 min)

3:15pm~4:15pm PANEL DISCUSSION #3 – TO BE ANNOUNCED (60 min)

4:15pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING & ON YOUR OWN DINNERTIME – CONFERENCE CLEANUP (225 min)

2020 ESTC PRESENTATIONS
2019 ESTC PRESENTATIONS
2018 ESTC PRESENTATIONS 
2017 ESTC PRESENTATIONS 
2016 ESTC PRESENTATIONS 
2015 ESTC PRESENTATIONS
2014 ESTC PRESENTATIONS 
2013 ESTC PRESENTATIONS
2012 ESTC PRESENTATIONS